Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Clara Frenken, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 28 maart 1845, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden te Buggenum op 20 maart 1922, dochter van Joannes Frencken en Petronille Veugelaers.


Zij is getrouwd te Neer op 11 februari 1874 met
Leonardus Berben, landbouwer, geboren te Neer op 8 september 1842, wonende te Heythuysen, overleden te Venlo op 30 augustus 1926, zoon van Theodorus Berben en Gertrudt van Helden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina