Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Wetemans, dienstmeid, geboren te Roggel op 24 maart 1829, wonende te Kessel, overleden aldaar op 11 juni 1898, dochter van Mathias Weijtmans en Maria Cremers.


Zij is getrouwd te Kessel op 15 mei 1858 met
Willem Hubert Berden, huisschilder, geboren te Kessel op 1 juli 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 maart 1889, zoon van Renier Berden en Dorothea Beurskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon Hubert, huisschilder, geboren te Kessel rond 1859.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 2 juli 1897 met Maria Christina Bouten, naaister, geboren te Baarlo rond 1859, dochter van Joseph Leonard Hubert Bouten en Anne Catharine Kuijven.
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Kessel rond 1871.
    Zij is getrouwd te Kessel op 21 juni 1895 met Gerrit Keukens, koetsier, geboren te Heumen op 21 juni 1895, zoon van Theodorus Keukens en Geertruide Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina