Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Peeters, landbouwster, geboren te Kessel op 23 april 1818, wonende te Roermond en te Neer, overleden te Roermond op 4 november 1911, dochter van Pierre Adolf Pieters en Gertrudis Spee.


Zij is getrouwd te Neer op 2 november 1846 met
Jacobus Hubertus Gabriels, geboren te Roermond op 21 juli 1806, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 oktober 1850.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Gertrudis Hubertina, dienstmeid, geboren te Roermond op 4 februari 1849, wonende te Neer en te Kessel, overleden aldaar op 4 mei 1875.
    Zij is getrouwd te Neer op 2 mei 1873, getrouwd te Kessel op 6 mei 1873 voor de kerk met Martinus Bruinen, landbouwer, geboren te Kessel op 11 december 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 september 1875, zoon van Christoffel Bruinen en Maria Agnes Michiels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina