Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Nijs, herbergier, logementhouder, burgemeester 1805/1813 en grondeigenaar, gedoopt te Roggel op 8 november 1767, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 6 juli 1847, zoon van Philippus Nijs en Mathia aen den Bosch.


Hij is getrouwd te Neer op 22 juli 1812 met
Anna Catharina Hermans, gedoopt te Neer op 17 april 1766, wonende te Neer op de Bergestraat en te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 24 februari 1842, dochter van Hermanus Hermes en Anna Maria Verhaegh.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 10 augustus 1796 voor de kerk met Joannes Struijs, dienstknecht en olieslagerij, gedoopt te Neer op 15 februari 1767, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 6 april 1808, zoon van Mattias Struys en Helena Voegels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina