Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christophorus Pollaerts, gedoopt te Horn op 16 januari 1771, wonende te Heel, zoon van Joannes van Pollaert en Marie Linssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 juli 1800 met
Catharina Veggelers, geboren op 31 augustus 1766, wonende te Heel, dochter van Anthoine Veggelers en Anne Leeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, geboren te Heel in maart 1801.
    Hij is getrouwd te Herten op 2 februari 1822 met Helena Bouten, gedoopt te Herten op 1 november 1793, dochter van Pieter Bouten en Mechtildis Bongaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina