Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Adamus Janssen, timmerman en landbouwer, geboren te Stevensweert rond 1803, overleden na 1872, zoon van Mathijs Janssen en Margaretha Telders.


Hij is getrouwd te Stevensweert op 20 november 1840 met
Veronica Kanters, geboren te Ohé en Laak rond 1808, overleden voor 1872, dochter van Theodorus Kanters en Joanna Beatrix Majolée.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Beatrix, huishoudster, geboren te Ohé en Laak op 13 november 1841, overleden te Weert op 23 april 1928.
    Zij is getrouwd te Neer op 7 september 1872 met Johannes Conrardus Huijben, zadelmaker en brandmeester, geboren te Neer op 14 april 1845, overleden te Weert op 2 april 1933, zoon van Gille Huyben en Maria Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina