Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Jozephus van den Kerkhof, landbouwer, geboren te Neer op 15 maart 1887, overleden aldaar op 26 januari 1929, zoon van Johannes van den Kerkhof en Elisabeth Verstappen.


Hij is getrouwd te Neer op 22 november 1926 met
Cornelia Maria Sijben, dienstmeid, geboren te Neer op 7 januari 1888, overleden aldaar op 20 april 1940, dochter van Petrus Johannes Sijben en Anna Catharina Luijten.
(Zij is later getrouwd te Neer op 26 januari 1931 met Jacobus Hubertus Emonts, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 17 maart 1882, overleden aldaar op 27 juni 1970, zoon van Gerardus Emonts en Anna Catharina Wulms.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina