Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Bertina Willemsen, geboren te Beesel op 25 april 1841, wonende te Neer en te Kessel, overleden aldaar op 7 mei 1921, dochter van Christianus Willemsen en Christina Elisabeth Tielmans.


Zij is getrouwd te Neer op 8 april 1872 met
Hendrik Janssen, landbouwer, geboren te Kessel op 24 januari 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 november 1908, zoon van Gerard Janssen en Maria Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina