Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Elisabeth Tielmans, landbouwster, geboren te Horn op 2 augustus 1816, overleden te Kessel op 28 oktober 1898, dochter van Margaretha Tielmans.


Zij is getrouwd te Beesel op 24 april 1840 met
Christianus Willemsen, tapper en landbouwer, geboren te Beesel op 25 december 1811, overleden te Neer op 6 februari 1882, zoon van Jacobus Willemsen en Anna Maria Streutjens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes, geboren te Beesel op 12 oktober 1843.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina