Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Bartholomeus Janssen, schaapherder en landbouwer, geboren te Helden op 15 oktober 1832, wonende te Neer op de Hoogstraat en te Helden, overleden te Neer op 15 maart 1884, zoon van Johannes Janssen en Willemina Zegers.


Hij is getrouwd te Neer op 10 mei 1869 met
Wilhelmina Hermans, geboren te Helden op 12 februari 1829, wonende te Neer op de Kappert, te Neer op de Hoogstraat en te Helden, overleden te Neer op 15 april 1902, dochter van Jacobus Hermans en Ida Beurskens.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 9 april 1861 met Gerardus Hanssen, landbouwer, geboren te Neer op 12 december 1823, wonende te Neer op de Kappert, overleden te Neer op 11 juli 1867, zoon van Lambertus Hansen en Agnes Beurskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina