Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Janssen, akkerman, geboren te Helden rond 1806, overleden voor 1869, zoon van Bartholomeus Janssen en Lucia Timmermans.


Hij is getrouwd te Helden op 4 oktober 1830 (1) met
Willemina Zegers, dienstmeid, geboren te Helden rond 1798, dochter van Nicolaas Zegers en Maria Steegs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Nicolaas, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Helden op 9 november 1835.
    Hij is getrouwd te Helden op 8 juni 1863 (1) met Petronella Verstappen, geboren te Helden op 6 juli 1840, dochter van Willem Verstappen en Hendrina Goerts.
    Hij is getrouwd te Helden op 25 augustus 1873 (2) met Maria Agnes Giebelen, dagloonster, geboren te Helden op 3 november 1832, dochter van Pieter Leonard Giebelen en Margaretha Driessen.

Hij is getrouwd te Helden op 7 oktober 1850 (2) met
Hendrina Joosten, dienstmeid, geboren te Helden op 9 april 1816, dochter van Hendrik Joosten en Catharina Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendricus, landbouwer, geboren te Helden rond 1856.
    Hij is getrouwd te Helden op 18 april 1887 met Aldegonda Gommans, landbouwster, geboren te Helden op 17 juni 1859, dochter van Johannes Gommans en Petronella Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina