Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Bergs, landbouwer, geboren te Neer op 10 maart 1870, overleden aldaar op 18 september 1903, zoon van Jacobus Bergs en Petronella Beurskens.


Hij is getrouwd te Neer op 29 juli 1901 met
Maria Helena van Wanderloo, geboren te Melick op 7 oktober 1870, overleden te Maasniel op 26 juli 1927, dochter van Willem van Wanderloo en Anna Catharina Beursgens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, glas in lood zetter, geboren te Neer op 14 mei 1902, overleden te Roermond (Z) op 6 oktober 1984, begraven te Roermond.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 23 oktober 1926 met Hubertina Maria Pollaert, geboren te Maasniel op 16 maart 1903, overleden op 17 juli 1952, dochter van Mathis Hubertus Pollaert en Maria Hubertina Coulen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina