Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Joosten, geboren te Neer op 5 december 1878, overleden te Venlo op 7 mei 1920, dochter van Peter Joosten en Dorethija Peeters.


Zij is getrouwd te Maasbree op 11 november 1904 met
Antoon Gielen, boomkweker, geboren te Helden op 13 juni 1878, overleden te Baarlo op 16 augustus 1953, zoon van Petrus Gielen en Maria Bongaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Dorothea, dienstbode, geboren te Baarlo op 23 januari 1905.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 24 april 1930 met Hendrikus Antoon Leeuw, metselaar, geboren te Broekhuizen op 10 april 1901, overleden te Tegelen op 3 september 1957, zoon van Pieter Antoon Leeuw en Maria Elisabeth Tommissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina