Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theresia Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 4 oktober 1868, wonende te Neer op Brumhold en te Kessel, overleden te Blerick op 24 maart 1949, dochter van Jozeph Janssen en Maria Berghs.


Zij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 20 april 1903 met
Johannes Hermanus Eurlings, dagloner, geboren te Sint Odiliënberg op 13 oktober 1867, overleden te Blerick op 28 juni 1938, zoon van Willem Eurlings en Hendrina Hubertina Bolder.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina