Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Grooters, dienstmeid, geboren te Neer op 26 augustus 1844, wonende te Neer op de Waije, te Kessel en te Helden, overleden aldaar op 11 juli 1922, dochter van Joannes Groeters en Eva Engels.


Zij is getrouwd te Kessel op 22 april 1881 met
Petrus Johannes Ummenthum, dienstknecht, geboren te Helden op 27 januari 1852, wonende aldaar, zoon van Willem Ummenthum en Anna Gertrudis Engelen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina