Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willemina Grooters, dagloonster, geboren te Neer op 29 november 1828, wonende te Neer op de Waije, ongehuwd overleden te Neer op 10 oktober 1870, dochter van Joannes Groeters en Eva Engels.


Haar dochters van een onbekende man:
  • 1 : Johanna, dienstmeid, geboren te Neer op 16 augustus 1857, wonende te Neer op de Waije en te Maasniel.
    Zij is getrouwd te Helden op 27 april 1885 met Mathijs Ummenthun, landbouwer, geboren te Helden rond 1857, zoon van Willem Ummenthum en Anna Gertrudis Engelen.
  • 2 : Dorothea, geboren te Neer op 25 februari 1864, wonende te Neer op de Waije en te Horn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina