Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Maria van Roij, landbouwster, geboren te Neer op 27 december 1842, wonende te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 14 januari 1895, dochter van Martinus van Roij en Anna Catharina Jacobs.


Zij is getrouwd te Neer op 6 juni 1867 met
Joannes Godefridus Vivekens, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 juli 1844, wonende te Roggel en te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 2 augustus 1888, zoon van Jacque Vivekens en Guillelmine van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Neer op 22 maart 1869.
  • 2 : Wilhelmina, dienstmaagd, geboren te Neer op 19 juni 1870, wonende te Süchteln (D).
    Zij had van een onbekende man één dochter.
    Zij is getrouwd te Süchteln (D) op 20 april 1899 (2) met Peter Johann Siept, boerenknecht, geboren te Süchteln (D) op 27 oktober 1861, wonende te Lobberich (D), zoon van Piet Jacob Siept en Sibilla Catharina Hubertina Laukes.
  • 4 : Maria Angelina, geboren te Neer op 23 juni 1876, wonende te Heythuysen.
  • 5 : Johannes, geboren te Neer op 6 juli 1879.
  • 6 : Anna Maria, geboren te Neer op 5 augustus 1882, wonende te Schaag (D).Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina