Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Frederik Jeukens, geboren te Asten op 23 augustus 1836, wonende te Maastricht, te Neer in het Dorp en te Sprundel, overleden te Weert op 10 februari 1910, zoon van Jan Willem Jeukens en Maria Johanna Boulot.


Hij is getrouwd te Neer op 25 maart 1867 met
Johanna Bernardina Franken, geboren te Neer op 27 augustus 1847, wonende te Neer in het Dorp en te Sprundel, dochter van Petrus Hendrik Franken en Marguerite Claessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina