Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Franken, akkerknecht en dienstknecht, geboren te Neer op 18 november 1833, overleden te Swalmen op 3 november 1905, zoon van Bernardus Francken en Johanna van der Velden.


Hij is getrouwd te Swalmen op 30 december 1864 met
Anna Catharina Slijpen, geboren te Swalmen op 23 maart 1830, overleden aldaar op 14 november 1902, dochter van Thomas Slijpen en Joanna Naus.
(Zij was weduwe van Joannes Hendrikus Simons, overleden te Swalmen op 15 januari 1861.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina