Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Henricus van de Voort, landbouwer, geboren te Grathem op 30 januari 1877, zoon van Jan Leonard van der Voort en Willemina Petronella Spee.


Hij is getrouwd te Nederweert op 14 september 1903 met
Maria Geertrudis Korsten, dienstmeid, geboren te Nederweert op 29 april 1885, overleden aldaar op 22 juni 1939, dochter van Laurens Corsten en Joanna Custers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Nederweert rond 31 augustus 1903, overleden aldaar op 14 september 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina