Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Allegonda Verhaeg, dienstmeid, geboren te Neer op 27 april 1834, wonende te Beegden, overleden aldaar op 16 april 1907, dochter van Leonard Verhaagh en Jeanne Geenen.


Zij is getrouwd te Beegden op 27 april 1863 met
Hendrik Janssen, landbouwer, geboren te Beegden op 31 december 1831, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1893, zoon van Leonard Hendrik Janssen en Anna Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard Hendrik Hubert, visser, geboren te Beegden rond 1864.
    Hij is getrouwd te Beegden op 17 april 1903 met Dorothea Baeten, geboren te Beegden rond 1868, dochter van Petrus Joannes Baeten en Anna Catharina Hendrikx.
  • 3 : Anna Maria, geboren te Beegden op 25 augustus 1876.
    Zij is getrouwd te Beegden op 17 april 1903 met Joannes Mathijs Joosten, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 16 maart 1873, overleden te Beegden op 3 januari 1960, zoon van Joseph Godefridus Joosten en Joanna Maria Stevens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina