Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertruidis Georges, geboren te Haelen op 20 april 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 augustus 1894, dochter van Josephus Georges en Helena Naus.


Zij is getrouwd te Haelen op 19 juli 1875 met
Wilhelmus Schreurs, landbouwer, geboren te Haelen op 18 februari 1839, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 augustus 1910, zoon van Jacques Schreurs en Petronelle Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Hubertina, geboren te Haelen op 11 mei 1876, overleden aldaar op 22 december 1879.
  • 4 : Helena Hubertina, geboren te Haelen op 12 juni 1880, overleden aldaar op 28 februari 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina