Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Mohr, overleden na 1865.


Zij was gehuwd met
Joseph Knubben, overleden te Ubach over Worms op 12 augustus 1842.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, handelaar en koopman in lompen en oud ijzer in 't klein, geboren te Ubach over Worms op 24 januari 1836, overleden te Neer op 14 februari 1901.
    Hij is getrouwd te Neer op 27 juni 1865 met Helena Ronken, landbouwster, geboren te Neer op 28 december 1843, overleden aldaar op 10 juni 1929, dochter van Mattheu Ronken en Anne Elisabeth Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina