Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes van Tilburg, overleden te Geldrop op 25 maart 1851.


Hij was gehuwd met
Francijn van den Bogaard, overleden te Geldrop op 23 oktober 1849.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Adriana, geboren te Geldrop op 24 juli 1842, overleden te Maasbree op 1 november 1909.
    Zij is getrouwd te Neer op 27 september 1865 met Wilhelmus Ronken, orgeldraaier, paraplue-hersteller en koopman, geboren te Neer op 7 juni 1838, overleden te Venlo op 1 september 1917, zoon van Mattheu Ronken en Anne Elisabeth Timmermans.
    (Hij is later getrouwd te Maasbree op 1 april 1910 met Victoriana Regina Maria Louisa Lankes, geboren te Tilburg rond 1889, overleden te Venlo op 3 juni 1917, dochter van Wilhelmus Lankes en Maria Theresia Lommers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina