Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Ingeveld, dienstmeid, geboren te Roggel op 30 april 1839, overleden te Buggenum op 28 juli 1903, dochter van Martin Ingeveld en Marie Catherine Vender.


Zij is getrouwd te Buggenum op 9 mei 1870 met
Johannes Verlinden, dagloner en landbouwer, geboren te Buggenum op 2 augustus 1843, overleden aldaar op 20 augustus 1913, zoon van Wilhelmus Verlinden en Jeanne Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Catharina, geboren te Buggenum op 5 januari 1875, overleden te Haelen op 10 april 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina