Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Ingeveld, dagloner en landbouwer, geboren te Baexem op 5 januari 1835, overleden te Neer op 5 november 1883, zoon van Martin Ingeveld en Marie Catherine Vender.


Hij is getrouwd te Neer op 23 april 1868 met
Elisabeth Vogels, landbouwster, geboren te Neer op 25 april 1833, overleden te Venray op 21 maart 1909, dochter van Wilhelmus Vogels en Joanna Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, voerman, geboren te Neer op 2 juni 1870, overleden te Maasniel op 18 mei 1912.
  • 3 : Martinus, geboren te Neer op 11 augustus 1875, overleden aldaar op 11 mei 1883.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina