Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Winckels, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 28 juli 1816.


Hij was gehuwd met
Catharina Houx, wonende te Swalmen en te Roermond, overleden na 1829.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Caecilia, dienstmeid, geboren te Swalmen op 28 februari 1806, wonende te Neer op de Baant, overleden te Neer op 23 augustus 1851.
    Zij is getrouwd te Neer op 6 mei 1829 met Jean Spee, houtzager, dagloner en werkman, geboren te Neer op 16 februari 1804, gedoopt aldaar op 16 februari 1804, wonende te Neer op de Baant, overleden te Neer op 21 januari 1870, zoon van Gerlacus Spee en Joanna Lucia Verhaegh.
    (Hij is later getrouwd te Neer op 12 oktober 1853 met Willemina Delissen, geboren te Neer op 18 februari 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1869, dochter van Jacobus Delissen en Anne Cristine Timmermans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina