Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lodewijk Theodorus Hubertus Theelen, schrijnwerker en timmerman, geboren te Neer op 9 april 1867, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Maastricht op 7 december 1941, zoon van Peter Hubertus Theelen en Maxamiliana Spee.


Hij is getrouwd te Brussel op 8 april 1899 met
Isabelle Marie Noël Hernalsteens, handelaarster en winkelierster, geboren te Brussel op 24 december 1866, dochter van Jean Baptiste Hernalsteens en Petronille Lavigne.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina