Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Hubertina Theelen, geboren te Beegden op 28 augustus 1830, dochter van Petrus Theelen en Gertrudis Ramakers.


Zij is getrouwd te Horn op 17 april 1858 met
Henricus Hubertus van de Venne, landbouwer, geboren te Herten op 11 maart 1827, zoon van Henricus Lodewijk van de Venne en Joanna Hillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Andries Hubert, geboren te Melick rond 1869, overleden te Baexem op 1 februari 1943.
    Hij was gehuwd met Maria Cunegonda Reijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina