Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Gertrudis Geenen, landbouwster, geboren te Haelen op 17 maart 1857, wonende te Neer, te Melick en Herkenbosch en te Buggenum, overleden te Roermond op 27 september 1950, dochter van Godefroit Geenen en Wilhelmina Catharina Theelen.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 13 april 1880 met
Johannes Boonen, landbouwer, geboren te Neer op 10 augustus 1854, wonende te Neer Ghoor en te Buggenum, overleden te Roermond op 15 juni 1922, zoon van Mathieu Boonen en Maria Gertrudis Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Godefridus Josephus Hubertus, steenfabrikant, geboren te Buggenum op 30 november 1886.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 6 augustus 1912 met Gertrudis Simons, geboren te Maasniel rond 1886, dochter van Hendricus Hubertus Simons en Anna Catharina Giesberts.
  • 5 : Wilhelmina Hubertina Josephina, geboren te Buggenum op 3 maart 1889, overleden op 5 mei 1983, begraven te Roermond.
    Zij is getrouwd te Roermond op 28 december 1920 met Willem Jozef Hubert Maria Wetzels, ambtenaar Raad van Arbeid, geboren te Heerlen op 21 oktober 1890, overleden op 19 januari 1978, begraven te Roermond, zoon van Maria Antoon Hubert Wetzels en Angelina Henrietta van Wersch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina