Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Angelina Theelen, geboren te Beegden op 15 december 1822, overleden te Swalmen op 3 januari 1897, dochter van Petrus Theelen en Gertrudis Ramakers.


Zij is getrouwd te Horn op 12 januari 1854 met
Henricus Hubertus Hendrickx, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 17 augustus 1822, overleden te Swalmen op 22 januari 1895, zoon van Franciscus Hendrickx en Mechtildis Hillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Hubertus, landbouwer, geboren te Thorn op 10 februari 1856, overleden te Roermond op 16 juni 1942.
    Hij is getrouwd te Kessel op 2 april 1891 met Bernardina Jacoba Johanna Heijting, geboren te Ottersum op 27 mei 1853, overleden te Roermond op 13 januari 1929, dochter van Bernard Heijting en Jacoba Geertruida Erdkamp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina