Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Theelen, geboren te Beegden op 14 september 1820, overleden te Melick en Herkenbosch op 19 januari 1900, dochter van Petrus Theelen en Gertrudis Ramakers.


Zij is getrouwd te Horn op 22 juli 1849 met
Petrus Wolfhagen, landbouwer, geboren te Beegden op 28 oktober 1818, overleden te Herten op 3 december 1891, zoon van Jan Wolfhagen en Maria Agnes Raemaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dionisius Hubert, ordebroeder, geboren te Beegden op 31 december 1852, overleden te Heythuysen op 23 juni 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina