Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Scheeres, winkelierster, geboren te Neer op 29 januari 1836, overleden aldaar op 4 april 1902, dochter van Pierre Thomas Scherés en Petronelle Caelers.


Zij is getrouwd te Neer op 8 juni 1864 met
Henricus Verhaeren, winkelier en molenaarsknecht, geboren te Hamont (B) op 6 augustus 1818, wonende te Neer op de Hammermolen, overleden te Neer op 6 juni 1889, zoon van Joannes Godefried Verhaeren en Joanna Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, arbeidster bij de gemeente Neer, geboren te Neer op 25 april 1866, overleden te Heerlen (Z) op 17 februari 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina