Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Nijskens, landbouwer, geboren te Haelen op 22 november 1843, overleden te Neer op 9 april 1909, zoon van Mathijs Nijskens en Gertruidis Cuijpers.


Hij is getrouwd te Neer op 29 januari 1874 met
Hendrina Tobben, geboren te Neer op 13 april 1846, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 22 januari 1876, dochter van Godfroit Tobben en Guertrudis Aquarius.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Neer op 13 december 1874, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 mei 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina