Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Digna Nijskens, geboren te Neer op 17 april 1865, overleden aldaar op 9 november 1946, dochter van Joannes Nijskens en Willemina Huberdina Bongaerts.


Zij is getrouwd te Neer op 8 mei 1905 met
Jacobus Bongaerts, landbouwer, geboren te Neer op 26 april 1854, overleden aldaar op 6 maart 1931, zoon van Jean Joseph Bongaerts en Maria Bernardina van Lier.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina