Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Bouten, landbouwer en winkelier, geboren te Haelen op 12 mei 1865, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 26 maart 1951, zoon van Joseph Bouten en Anna Maria Nijssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 april 1905 met
Maria Gertrudis Maasen, winkelierster, geboren te Roggel op 14 december 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 november 1933, dochter van Jean Maasen en Marie Catherine Verhaeg.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 8 oktober 1897 met Wilhelmus Voermans, koopman en winkelier, geboren te Roggel op 16 november 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 mei 1903, zoon van Henri Voermans en Mathiole Sensen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina