Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Dircks, dienstknecht, geboren te Roggel op 24 maart 1822, overleden te Roermond op 1 augustus 1883, zoon van Wilhelmus Dirix en Helena Calers.


Hij is getrouwd te Roermond op 28 juni 1853 met
Magdalena Prejean, dienstmaagd, geboren te Thorn op 26 mei 1826, overleden te Roermond op 9 mei 1905, dochter van Joris Prejean en Gertrudis Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubert Joseph, geboren te Roermond op 11 mei 1859, overleden op 2 april 1941.
    Hij had bij een onbekende vrouw één zoon.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina