Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Deriks, geboren te Roggel op 13 september 1869, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 oktober 1918, dochter van Sibertus Dirkx en Mechtildis van den Kerkhof.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 april 1914 met
Wilhelmus Hubertus Crins, landbouwer, geboren te Beesel op 24 december 1874, wonende te Roggel, overleden aldaar op 20 juli 1965, zoon van Henricus Hubertus Crins en Anna Gertrudis Bongaerts.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 28 april 1905 met Maria Elizabeth Janssen, geboren te Roggel op 19 augustus 1879, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 oktober 1911, dochter van Antonius Janssen en Christina Vossen. Hij is later getrouwd te Roggel op 7 februari 1919 met Wilhelmina Hubertina Cauven, geboren te Roggel op 17 juli 1888, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 oktober 1963, dochter van Wilhelmus Cauven en Gertrudis Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina