Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Schreurs, geboren te Roggel op 14 maart 1823, overleden te Brüggen-Genholt (D) op 25 juli 1882, dochter van Jan Schreurs en Maria Catharina Vrencken.


Zij is getrouwd te Brüggen (D) op 9 november 1861 met
Johann Wilhelm Schmitz, geboren te Lüttelbracht (D) rond 1808, overleden op 17 maart 1878.
(Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Loven. Hij was weduwnaar van Maria Margaretha Dohmen, overleden te Brüggen (D) op 18 september 1859.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina