Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martina Tilborg, geboren te Maasbracht rond 1793, overleden aldaar op 21 februari 1847.


Zij was gehuwd met
Theodorus Heijthuijsen, geboren te Maasbracht rond 1779, overleden aldaar op 21 februari 1853.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Christiaan Hubertus, winkelier en dijkwachter, geboren te Maasbracht op 18 november 1823, overleden te Maasbree op 27 januari 1892.
    Hij is getrouwd te Neer op 4 november 1862 met Joanna Bollen, tapster en dienstmeid, geboren te Blerick op 19 september 1834, overleden te Maasbree op 26 juli 1907, dochter van Joannes Bollen en Willemina Tijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina