Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willemina Tijssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Blerick rond 1794, overleden na 1862, dochter van Wilhelmus Tijssen en Catharina Moermans.


Zij is getrouwd te Maasbree op 14 september 1816 met
Joannes Bollen, timmerman, geboren te Blerick rond 1789, overleden aldaar op 12 mei 1856, zoon van Peter Bollen en Helena Keunen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, timmerman, geboren te Blerick op 7 november 1822.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 16 mei 1862 met Joanna Peeters, geboren te Blerick op 19 februari 1835, dochter van Jan Sebastiaan Peeters en Joanna Maria Geurts.
  • 2 : Mathijs, schoenmaker, geboren te Blerick op 2 september 1829.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 21 februari 1859 met Cornelia Verhaegh, dienstmeid, geboren te Helden op 28 januari 1834, dochter van Johannes Verhaegh en Anna Gielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina