Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hubertus Kockelkoren, timmerman, geboren te Haelen op 25 februari 1867, wonende aldaar, overleden te Roermond op 22 december 1957, zoon van Martinus Kockelkoren en Agnes van Lier.


Hij is getrouwd te Haelen op 11 februari 1901 met
Anna Maria Sibilla Lormans, geboren te Helden op 18 november 1877, wonende te Neer op Kinkhoven en te Haelen, overleden aldaar op 10 maart 1959, dochter van Petrus Lormans en Arnoldina Antonia Arts.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Josephus Martinus Hubertus, dameskapper, geboren te Haelen op 20 november 1914, overleden op 4 februari 1991, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina