Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna van Roij, dienstmeid, geboren te Neer op 20 april 1836, wonende aldaar, overleden te Beesel op 21 mei 1900, dochter van Jean van Roy en Maria Elisabeth Scheepers.


Zij is getrouwd te Beesel op 14 april 1871 met
Gerardus Janssen, dienstknecht, geboren te Beesel op 26 maart 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 februari 1921, zoon van Ludovicus Janssen en Mechtildis Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha Huberta, geboren te Beesel op 22 juli 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 maart 1937.
    Zij is getrouwd te Beesel op 22 april 1904 met Mathijs Hubert Beurskens, dienstknecht, geboren te Kessel rond 1877, wonende te Beesel, overleden aldaar op 30 april 1920, zoon van Leonard Beurskens en Cornelia Claessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina