Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Kockelkoren, timmerman, geboren te Haelen op 20 april 1830, overleden aldaar op 11 mei 1878, zoon van Gerardus Kockelkoren en Catharina Verhaegh.


Hij is getrouwd te Neer op 28 april 1862 met
Agnes van Lier, geboren te Neer op 5 februari 1840, overleden te Haelen op 13 juli 1909, dochter van Jaques Mathieu van Lier en Odilia Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 8 : Joseph Renier Hubert, geboren te Haelen op 19 oktober 1877, overleden aldaar op 18 september 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina