Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peternel Kolbers, dienstmeid, geboren te Neer op 4 februari 1827, wonende te Neer in de Goot, overleden te Neer op 24 december 1885, dochter van Joannes Colbers en Wilhelmina Pijels.


Zij is getrouwd te Neer op 11 februari 1862 met
Hendrikus Derikx, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 6 maart 1827, overleden aldaar op 5 november 1890, zoon van Gerardus Dirix en Margareta Naus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha, naaister, geboren te Neer op 8 februari 1863, overleden aldaar op 16 december 1906.
  • 2 : Johanna, geboren te Neer op 28 februari 1865, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 9 september 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina