Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Neuen, dienstmeid, geboren te Neer op 25 november 1867, overleden te Reuver op 9 april 1944, dochter van Martinus Neuen en Catherina Berghs.


Zij is getrouwd te Beesel op 2 september 1904 met
Godfried Hubert Muurmans, landbouwer, geboren te Beesel op 5 januari 1874, overleden aldaar op 6 december 1923, zoon van Peter Jan Muurmans en Joanna van den Berg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes Lambertus, geboren te Beesel op 16 februari 1906.
  • 2 : Joannes Martinus Hubertus, geboren te Beesel op 14 september 1907.
  • 3 : Wilhelmina Catharina Maria, geboren te Beesel op 26 mei 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina