Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Roosen, dienstmeid, geboren te Arcen op 7 november 1798, wonende te Kessel en te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 17 januari 1861, dochter van Joannes Roosen en Elisabeth Daemen.


Zij is getrouwd te Neer op 9 oktober 1840 met
Jean Berben, dagloner en landbouwer, geboren te Neer op 28 juni 1809, overleden aldaar op 7 maart 1891, zoon van Matthias Berben en Beatrix Hesen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 4 september 1861 met Hendrina Houben, dienstmeid, geboren te Neer op 4 mei 1831, wonende te Haelen en te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 9 februari 1917, dochter van Henricus Houben en Corneille Geenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina