Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Pelgrims, wonende te Lutzenkerken en te Neer, overleden aldaar op 11 december 1804.


Zij was gehuwd (1) met
Johannes Theodoor Schötgen, wonende te Lutzenkerken, overleden aldaar op 25 september 1787.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Johannes, dagloner, geboren te Lutzenkerken op 14 juni 1769, wonende te Neer op de Baant, overleden te Neer op 2 juli 1835.
    Hij was gehuwd (1) met Margarite Voegels, geboren te Neer rond 1750, wonende te Beek en Donk en te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 3 maart 1832.
    (Zij is eerder getrouwd rond 1770 voor de kerk met Leonard Hendrikx, wonende te Beek en Donk, overleden te Neer.)
    Hij is getrouwd te Neer op 13 november 1833 (2) met Helena van Dilsen, dagloonster, gedoopt te Neer op 26 mei 1786, wonende te Neer op de Baant, overleden te Neer op 12 november 1843, dochter van Jacobus van Dilsen en Catharina Sanders.
    (Zij is later getrouwd te Neer op 10 mei 1837 met Johannes Mathias Arets, kramer, geboren te Breijell (D) op 25 september 1782, wonende aldaar en te Neer op de Baant, zoon van Laurens Arets en Gertrudis Straten. (Hij was weduwnaar van Gertrudis Janssen, wonende te Breijell (D), overleden aldaar op 6 december 1827.))

Zij was gehuwd (2) met
Gerard Reefs.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina