Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Tobben, landbouwer, geboren te Neer op 1 juli 1862, overleden aldaar op 23 september 1943, zoon van Hendrikus Tobben en Maria Aquarius.


Hij is getrouwd te Neer op 24 november 1904 met
Johanna Elisabeth Steeghs, geboren te Grubbenvorst op 3 maart 1869, overleden te Neer op 21 februari 1933, dochter van Johannes Alexander Steegh en Margaretha Antonetta van Hegelsom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 13 juli 1906.
  • 3 : Johannes Alexander, RK priester en pater, geboren te Neer op 1 juli 1909, overleden te Aragarcas (Brazil) op 4 augustus 1994, begraven aldaar op 5 augustus 1994.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina