Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Terstappen, rentenierster, geboren te Neer op 14 februari 1838, wonende aldaar, te Heythuysen en te Beesel, overleden aldaar op 23 juni 1912, dochter van Severinus Terstappen en Anna Sibilla Plönis.


Zij is getrouwd te Neer op 19 november 1861 met
Poulus Dominicus Beeren, schrijnwerker, geboren te Heythuysen op 9 augustus 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 februari 1901, zoon van Peter Johannes Beren en Catharina Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 1 oktober 1862.
  • 6 : Arnoldus Hubertus, priester, leraar Bisschoppelijk College Roermond en broeder, geboren te Heythuysen op 2 januari 1871, overleden op 25 oktober 1937.
  • 7 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 30 mei 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina