Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Kessels, gedoopt te Helden, overleden te Haelen op 12 mei 1812.


Hij is getrouwd te Haelen op 17 april 1788 voor de kerk met
Henrina Wagemans, dagloonster, gedoopt te Neer op 3 maart 1755, wonende te Haelen, overleden aldaar op 28 februari 1817, dochter van Wulhelmus Wagemans en Anna Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, landbouwster, gedoopt te Haelen op 9 juni 1789, wonende te Neer, te Beegden en te Haelen, overleden aldaar op 13 februari 1865.
    Zij is getrouwd te Neer op 18 april 1820 met Gerardus Hoeckx, akkerknecht, gedoopt te Beegden op 15 augustus 1794, wonende te Maasniel, te Beegden en te Haelen, overleden aldaar op 25 juni 1847, zoon van Josephus Hoeckx en Maria Francisca Boderinghien.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina