Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Hubertina Terstappen, winkelierster en tapster, geboren te Neer op 28 september 1845, overleden aldaar op 4 september 1917, dochter van Severinus Terstappen en Anna Sibilla Plönis.


Zij is getrouwd te Neer op 17 juli 1876 met
Johannes Hendrikus Hermans, schrijnwerker, timmerman, meubelmaker, winkelier, koopman in granen, kalk en steenkolen, tolpachter, verfwaren verkoper, brikkenbakker en tapper, geboren te Neer op 3 december 1841, overleden aldaar op 10 juni 1899, zoon van Herman Hermans en Gertruide Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Paulina Hubertina, religieuse, geboren te Neer op 1 augustus 1878, overleden te Sterksel op 16 maart 1952, begraven aldaar.
  • 6 : Constant Arnold Joseph, koopman, geboren te Neer op 8 maart 1884, overleden te Venray op 8 maart 1951.
    Hij is getrouwd te Venlo op 23 mei 1927 met Maria Catharina Johanna van Maren, geboren te Venlo op 9 april 1894, dochter van Arnoldus van Maren en Johanna Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina