Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Mooren, notarisklerk, geboren te Neer op 20 september 1866, zoon van Godefridus Mooren en Hendrina Vestjens.


Hij is getrouwd te Beesel op 23 mei 1902 met
Anna Catharina Hubertina Wijnen, winkeljuffrouw, geboren te Beesel op 5 februari 1875, dochter van Jozef Wijnen en Ida Hubertina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Richard Anna Godfried, journalist, geboren te Beesel op 16 april 1903.
    Hij is getrouwd te Venlo op 28 juli 1947 met Leontine Wilhelmine Elise Joosten, geboren te Venlo op 25 februari 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina